Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In mei bedroeg de gemiddelde winst van een Privileges lid op de lastenverlichting veilingen €531. Door de maandelijkse uitbetalingen in gelijke bedragen, konden leden door een aankoop in mei van een lastenverlichting een rendement realiseren van 32%. Dit is meer dan 13 keer de gemiddelde spaarrente in Nederland, die 2,4% bedraagt. Waar anders dan op de Lastenverlichting Veilingen kan je met absolute zekerheid een rendement van meer dan 30% halen?! 

    Het is een fijne gedachte te weten dat je voertuig goed verzekerd is, zodat onverhoopte schade aan je eigen auto, motor, bromfiets of camper, of die van een ander kosteloos hersteld kan worden. Zoals met alle verzekeringen betaal je echter jarenlang een flink bedrag zonder daar gebruik van te maken. Geld dat je misschien liever aan iets anders uitgeeft.

    Met de Lastenverlichting Voertuigverzekering ontvang je 25 maanden lang elke maand een vast bedrag van € 100, dat je kunt gebruiken als bijdrage aan de te betalen premie voor je voertuigverzekering. Aangezien Privileges aan jou de Lastenverlichting uitbetaalt, bepaal je zelf wat je met de maandelijkse betaling doet. Besteed je het aan leuke uitjes of spaar je het op om een allang gewenste aankoop te doen?