Lastenverlichting

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • In augustus leverde een gemiddeld aankoopbedrag van € 1.938 op de Lastenverlichting Veilingen een gemiddelde winst op van € 544. De maandelijkse uitkering zorgt ervoor dat het totaal uit te keren bedrag van de Lastenverlichting gemiddeld een jaar uitstaat, wat overeenkomt met de helft van de looptijd van de Lastenverlichting.

    Met een gemiddelde spaarrente van 2,4% levert een bedrag van € 1.938 na een jaar slechts € 45,51 op. Daardoor verdien je € 498,49 meer met een bedrag van € 1.938 op de Lastenverlichting Veilingen dan op je spaarrekening. Waar anders maak je met minder dan € 2.000 gegarandeerd meer dan € 500 winst?

    Op de Lastenverlichting Veilingen bepaal je zelf de winst tijdens je aankoop van een Lastenverlichting. Zowel je inleg als je winst wordt tezamen in één bedrag maandelijks aan je uitgekeerd. Op de eerste werkdag van de maand vindt de maandelijkse uitkering plaats, en je bent vrij om ermee te doen wat je wilt. Gebruik je deze uitkeringen om de kosten van een terugkerende vaste last te verminderen? Of besteed je ze aan je favoriete hobby of aan een langgekoesterde wens? De keuze is geheel aan jou.

    Je huis comfortabel verwarmen op koude dagen of juist heerlijk verkoelen tijdens een hittegolf, of ’s avonds gezellig buiten zitten met de terrasverwarmer aan – dat is pas genieten! Met de Lastenverlichting Energie hoef je je minder zorgen te maken over de energierekening. Bespaar op de kosten terwijl je onbekommerd geniet van je huis en tuin. Creëer een warme, gezellige sfeer binnen en buiten, en ervaar het comfort van een zorgeloze levensstijl.