Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Laurens Oudewortel

‘Prachtig om een PrijsVoordeel-potje bij elkaar te sparen’

Laurens Oudewortel kon zijn vrouw Vera trakteren op een heerlijk parfum zonder ook maar één euro uit te geven. ‘Ze had een lekker geurtje nodig, het liefst eentje dat ze al kende. Ik zei: “Ik heb een aardig PrijsVoordeel-potje staan bij Privileges, ik koop het daarmee”’, vertelt Laurens. In de webshop selecteerde hij het voor Vera bekende Elie Saab Elixir. Laurens kon de prijs ervan volledig met zijn PrijsVoordeel Tegoed afrekenen, en hoefde zo niets te betalen.

‘Het was een cadeautje, maar geen verrassing dus’, vervolgt de inwoner van Assendelft. ‘Het is prachtig om zo’n PrijsVoordeel-potje bij elkaar te sparen, zodat je het kunt gebruiken om in de webshop artikelen te kopen die je nodig hebt.’ Deze keer was dat dus het bloemig-fruitige eau de parfum van Elie Saab. De totaalprijs van het luchtje bedroeg 104,49 euro. Laurens’ PrijsVoordeel Tegoed was hoog genoeg om het volledige bedrag te voldoen.

‘Hartstikke mooi dat het parfum bij Privileges verkrijgbaar was’, aldus Laurens. ‘Ik ben niet voor niets al heel lang lid bij jullie.’ De gepensioneerde theatertechnicus is 72 jaar en inmiddels elf jaar actief op MijnPrivileges.nl. ‘Ik heb al aan alle onderdelen meegedaan. Het is voor mij dan ook het totaalplaatje dat telt, wat ik allemaal kan met Privileges. En daar ben ik dik tevreden over.’


Prijsvoordeel

Elie Saab Elixir, Eau de parfum 100 ml 96,99
Verzendkosten 7,50
Totaal 104,49
Gebruik van tegoed 104,49
Gekocht voor 0,00