Terug naar Wat werd ermee gekocht en waarom

Lars Deijnne

‘Met PrijsVoordeel ben je veel goedkoper uit’

Lars Deijnne besloot zijn vrouw en zichzelf eens te verwennen met een lekker parfum. Hij neemt bij dit soort aankopen altijd eerst een kijkje in het Winkelen assortiment van Privileges, zodat hij bij de aankoop zijn PrijsVoordeel kan inzetten. ‘Dan ben je veel goedkoper uit’, stelt Lars resoluut. En dat was ook dit keer zeker weer het geval.

‘Ik heb twee geurtjes gekocht, één voor mezelf en één voor mijn vrouw’, zegt Lars. Hij schafte Yves Saint Laurent L'Homme aan, een robuuste eau de toilette voor de moderne man, en zijn vrouw trakteerde hij op het frisse eau de parfum Chanel Coco Mademoiselle. Dankzij zijn PrijsVoordeel Tegoed kon hij de twee topgeuren aanschaffen voor nog geen tientje.

‘Je bouwt onbewust een mooi bedrag aan Tegoed op. En het is leuk om er dan een keer iets moois of iets leuks mee te kopen’, aldus Lars. Hij had een PrijsVoordeel Tegoed van 238,65 euro bij elkaar gespaard. De twee geurtjes kostten samen 248,50 euro. Doordat hij het eerste bedrag liet afschrijven van de totaalprijs, hoefde hij slechts 9,85 euro te betalen.

De 34-jarige Lars woont in het Gelderse Huissen en werkt als schilder. Tien jaar geleden werd hij lid van Privileges, en gedurende al die jaren heeft hij al verschillende malen met zijn PrijsVoordeel aankopen gedaan in de webshop. ‘Ik heb nooit problemen gehad met Privileges, alleen maar voordelen. En met vragen kan ik altijd bij Privileges terecht. Ik ben dan ook zeer tevreden met het lidmaatschap.’


Prijsvoordeel

Chanel Coco Mademoiselle , Eau de parfum 100 ml 158,00
Yves Saint Laurent L'Homme, Eau de toilette 100 ml 83,00
Verzendkosten 7,50
Totaal 248,50
Gebruik van tegoed 238,65
Gekocht voor 9,85