Terug naar Kopers vertellen het

Huisdieren

‘Ruim 555 euro winst is een mooi bedrag’

Met een prachtige winst van iets meer dan 555 euro wist Lida den Ouden de Lastenverlichting Huisdieren te mijnen. De Veiling heeft een waarde van 2.160 euro, maar Lida betaalde er 1.604,80 euro voor. De komende 24 maanden krijgt ze elke maand 90 euro op haar rekening gestort van Privileges, zodat ze uiteindelijk een winst maakt van 555,20 euro. ‘Dat is een heel mooi bedrag’, zegt Lida tevreden.

Lida heeft een Westie, een West Highland White Terrier, van 15 jaar oud luisterend naar de naam Max. ‘De hond is erg oud, maar het gaat heel goed met hem’, zegt Lida. ‘Hij krijgt zijn voer, en verder heeft hij niets extra’s nodig. De winst hoef ik dan ook niet aan Max te besteden. De 555 euro gaat in mijn spaarpot voor een nieuwe auto.’

De 68-jarige Lida woont in Hoofddorp en geniet van haar pensioen. Zeven jaar geleden werd ze lid van Privileges, en over het lidmaatschap is ze erg te spreken. Ze won in het verleden al eens een prijs met Puzzel & Win, en mijnde nu voor de derde keer de Lastenverlichting Huisdieren. ‘Ik hield ook andere Veilingen in de gaten, onder andere Energie en Boodschappen. Maar deze Veiling stond op een gegeven moment het gunstigst. Je gaat toch voor een zo hoog mogelijke winst, en dat is deze keer heel goed gelukt.