Terug naar Kopers vertellen het

Hypotheek

‘Ruim 1.000 euro winst binnen twee weken’

In slechts anderhalve week tijd wist Niels Bliekendaal bijna 1.053 euro winst te maken. Hij deed dat door twee Lastenverlichting Veilingen te mijnen. Niels pakte eerst de Energie Veiling, die hem 515,15 euro winst opleverde. Een week later ging zijn nieuwe lidmaatschapsjaar in en ging hij direct aan de haal met de Hypotheek Veiling, die goed was voor 537,60 euro winst.

‘Ik ben heel tevreden, het is gewoon fijn. Ik had niet echt een tactiek bij het mijnen. Als de winst boven de 500 euro staat, dan pak ik hem. Zo maak ik ruim 1.000 euro winst binnen twee weken!’, jubelt Niels. Voor zijn meest recente Lastenverlichting Hypotheek betaalde hij 1.962,40 euro. Daar krijgt Niels over een periode van 25 maanden in totaal 2.500 euro voor terug, zodat hij 537,60 euro winst maakt.

De één week eerder door hem gemijnde Lastenverlichting Energie levert hem al een winst van 515,15 euro op. Bij elkaar opgeteld, komt hij zo uit op een grandioze totale winst van 1.052,75 euro. ‘Dat zijn voor mij mooie spaarcenten. Ik stort de maandelijkse betalingen meteen op mijn spaarrekening’, aldus Niels.

Niels is 34 jaar, woont in Dordrecht en werkt als engineer automatsering. Hij is zeven jaar lid van Privileges. ‘Bijna iedereen in mijn familie is lid. Mijn ouders zijn heel actief op de website. Ze hebben via Privileges onder meer een mooie reis gemaakt en een prijs gewonnen. Als één van ons een goeie mogelijkheid op de Veilingen ziet, melden we dat in de familie-app’, vertelt Niels.

Niet alleen in de familie, ook daarbuiten vertegenwoordigt Niels Privileges volop. ‘Ik heb de afgelopen jaren al een paar mensen doorverwezen naar de website, ik denk in totaal drie. Dat waren vrienden, maar ik heb onlangs ook een collega geïnformeerd. Hij denkt erover na om lid te worden.’