Terug naar Kopers vertellen het Peter Paul Horck ‘Een prachtig hotel en een exquis restaurant, genieten!’ Eens per jaar trakteren Peter Paul Horck (66) en zijn vrouw Marja (63) zichzelf op een gastronomische belevenis. Ze zijn beiden lid van Privileges en hebben inmiddels nagenoeg alle sterrenrestaurants die worden aangeboden op de Veilingen, met een bezoek vereerd. Het driesterrenrestaurant L’Assiette Champenoise, in het gelijknamige boetiekhotel in de Noord-Franse stad Reims, ontbrak echter nog op de culinaire wensenlijst, maar daar kwam onlangs verandering in. Peter Paul wist het driedaagse arrangement naar de champagnestad te mijnen, en behaalde daarbij een voordeel van 397 euro. ‘We hebben al heel wat meegemaakt op culinair gebied, maar L’Assiette Champenoise staat absoluut in onze top 3 van beste restaurants’, vangt Peter Paul aan. ‘Ik weet niet meer hoeveel gangen we geserveerd kregen, maar ze waren stuk voor stuk bijzonder smaakvol. De chef-kok wordt geroemd om zijn sauzen, en dat hebben we geproefd. Bij de gerechten met kreeft en rood vlees werden in aparte pannetjes waanzinnige sauzen geserveerd. Echt fantastisch. En dan de kaaswagen op het eind, die was onvoorstelbaar. Het was een soort rijdend treintje met wel vijftig verschillende kazen. Dat hadden we nog nooit meegemaakt.’ Onderdeel van het Reims-arrangement was uiteraard een bezoek aan een champagnehuis. Peter Paul en Marja kregen een rondleiding in het wereldberoemde domein Vranken-Pommery met zijn imposante kelders waar de champagneflessen van het huis worden bewaard. ‘We hebben daar dik twee uur rondgelopen, het was erg indrukwekkend’, vertelt Peter Paul. ‘Op het einde van de tour kregen we nog een proeverij van twee verschillende champagnes. Bij het sterrendiner hadden we ook al vier verschillende champagnes gedronken, dus van die wijn hebben we wel een goede en gevarieerde indruk gekregen.’ Peter Paul en Marja wonen in Heemstede en zijn beiden twaalf jaar geleden lid geworden van Privileges. ‘Voor ons zijn de hotel- en restaurantarrangementen de belangrijkste redenen om lid te zijn’, zegt Peter Paul. ‘Je krijgt een compleet pakket, je hoeft nergens aan te denken en je krijgt de arrangementen ook nog eens voor een voordelige prijs. Wij genieten van de combinatie van een prachtig hotel en een exquis restaurant, en dat was ook dit keer weer het geval.’
‘Een prachtig hotel en een exquis restaurant, genieten!’ Eens per jaar trakteren Peter Paul Horck (66) en zijn vrouw Marja (63) zichzelf op een gastronomische belevenis. Ze zijn beiden lid van Privileges en hebben inmiddels nagenoeg alle sterrenrestaurants die worden aangeboden op de Veilingen, met een bezoek vereerd. Het driesterrenrestaurant L’Assiette Champenoise, in het gelijknamige boetiekhotel in de Noord-Franse stad Reims, ontbrak echter nog op de culinaire wensenlijst, maar daar kwam onlangs verandering in. Peter Paul wist het driedaagse arrangement naar de champagnestad te mijnen, en behaalde daarbij een voordeel van 397 euro. ‘We hebben al heel wat meegemaakt op culinair gebied, maar L’Assiette Champenoise staat absoluut in onze top 3 van beste restaurants’, vangt Peter Paul aan. ‘Ik weet niet meer hoeveel gangen we geserveerd kregen, maar ze waren stuk voor stuk bijzonder smaakvol. De chef-kok wordt geroemd om zijn sauzen, en dat hebben we geproefd. Bij de gerechten met kreeft en rood vlees werden in aparte pannetjes waanzinnige sauzen geserveerd. Echt fantastisch. En dan de kaaswagen op het eind, die was onvoorstelbaar. Het was een soort rijdend treintje met wel vijftig verschillende kazen. Dat hadden we nog nooit meegemaakt.’ Onderdeel van het Reims-arrangement was uiteraard een bezoek aan een champagnehuis. Peter Paul en Marja kregen een rondleiding in het wereldberoemde domein Vranken-Pommery met zijn imposante kelders waar de champagneflessen van het huis worden bewaard. ‘We hebben daar dik twee uur rondgelopen, het was erg indrukwekkend’, vertelt Peter Paul. ‘Op het einde van de tour kregen we nog een proeverij van twee verschillende champagnes. Bij het sterrendiner hadden we ook al vier verschillende champagnes gedronken, dus van die wijn hebben we wel een goede en gevarieerde indruk gekregen.’ Peter Paul en Marja wonen in Heemstede en zijn beiden twaalf jaar geleden lid geworden van Privileges. ‘Voor ons zijn de hotel- en restaurantarrangementen de belangrijkste redenen om lid te zijn’, zegt Peter Paul. ‘Je krijgt een compleet pakket, je hoeft nergens aan te denken en je krijgt de arrangementen ook nog eens voor een voordelige prijs. Wij genieten van de combinatie van een prachtig hotel en een exquis restaurant, en dat was ook dit keer weer het geval.’
Eens per jaar trakteren Peter Paul Horck (66) en zijn vrouw Marja (63) zichzelf op een gastronomische belevenis. Ze zijn beiden lid van Privileges en hebben inmiddels nagenoeg alle sterrenrestaurants die worden aangeboden op de Veilingen, met een bezoek vereerd. Het driesterrenrestaurant L’Assiette Champenoise, in het gelijknamige boetiekhotel in de Noord-Franse stad Reims, ontbrak echter nog op de culinaire wensenlijst, maar daar kwam onlangs verandering in. Peter Paul wist het driedaagse arrangement naar de champagnestad te mijnen, en behaalde daarbij een voordeel van 397 euro. ‘We hebben al heel wat meegemaakt op culinair gebied, maar L’Assiette Champenoise staat absoluut in onze top 3 van beste restaurants’, vangt Peter Paul aan. ‘Ik weet niet meer hoeveel gangen we geserveerd kregen, maar ze waren stuk voor stuk bijzonder smaakvol. De chef-kok wordt geroemd om zijn sauzen, en dat hebben we geproefd. Bij de gerechten met kreeft en rood vlees werden in aparte pannetjes waanzinnige sauzen geserveerd. Echt fantastisch. En dan de kaaswagen op het eind, die was onvoorstelbaar. Het was een soort rijdend treintje met wel vijftig verschillende kazen. Dat hadden we nog nooit meegemaakt.’ Onderdeel van het Reims-arrangement was uiteraard een bezoek aan een champagnehuis. Peter Paul en Marja kregen een rondleiding in het wereldberoemde domein Vranken-Pommery met zijn imposante kelders waar de champagneflessen van het huis worden bewaard. ‘We hebben daar dik twee uur rondgelopen, het was erg indrukwekkend’, vertelt Peter Paul. ‘Op het einde van de tour kregen we nog een proeverij van twee verschillende champagnes. Bij het sterrendiner hadden we ook al vier verschillende champagnes gedronken, dus van die wijn hebben we wel een goede en gevarieerde indruk gekregen.’ Peter Paul en Marja wonen in Heemstede en zijn beiden twaalf jaar geleden lid geworden van Privileges. ‘Voor ons zijn de hotel- en restaurantarrangementen de belangrijkste redenen om lid te zijn’, zegt Peter Paul. ‘Je krijgt een compleet pakket, je hoeft nergens aan te denken en je krijgt de arrangementen ook nog eens voor een voordelige prijs. Wij genieten van de combinatie van een prachtig hotel en een exquis restaurant, en dat was ook dit keer weer het geval.’
Eens per jaar trakteren Peter Paul Horck (66) en zijn vrouw Marja (63) zichzelf op een gastronomische belevenis. Ze zijn beiden lid van Privileges en hebben inmiddels nagenoeg alle sterrenrestaurants die worden aangeboden op de Veilingen, met een bezoek vereerd. Het driesterrenrestaurant L’Assiette Champenoise, in het gelijknamige boetiekhotel in de Noord-Franse stad Reims, ontbrak echter nog op de culinaire wensenlijst, maar daar kwam onlangs verandering in. Peter Paul wist het driedaagse arrangement naar de champagnestad te mijnen, en behaalde daarbij een voordeel van 397 euro. ‘We hebben al heel wat meegemaakt op culinair gebied, maar L’Assiette Champenoise staat absoluut in onze top 3 van beste restaurants’, vangt Peter Paul aan. ‘Ik weet niet meer hoeveel gangen we geserveerd kregen, maar ze waren stuk voor stuk bijzonder smaakvol. De chef-kok wordt geroemd om zijn sauzen, en dat hebben we geproefd. Bij de gerechten met kreeft en rood vlees werden in aparte pannetjes waanzinnige sauzen geserveerd. Echt fantastisch. En dan de kaaswagen op het eind, die was onvoorstelbaar. Het was een soort rijdend treintje met wel vijftig verschillende kazen. Dat hadden we nog nooit meegemaakt.’ Onderdeel van het Reims-arrangement was uiteraard een bezoek aan een champagnehuis. Peter Paul en Marja kregen een rondleiding in het wereldberoemde domein Vranken-Pommery met zijn imposante kelders waar de champagneflessen van het huis worden bewaard. ‘We hebben daar dik twee uur rondgelopen, het was erg indrukwekkend’, vertelt Peter Paul. ‘Op het einde van de tour kregen we nog een proeverij van twee verschillende champagnes. Bij het sterrendiner hadden we ook al vier verschillende champagnes gedronken, dus van die wijn hebben we wel een goede en gevarieerde indruk gekregen.’ Peter Paul en Marja wonen in Heemstede en zijn beiden twaalf jaar geleden lid geworden van Privileges. ‘Voor ons zijn de hotel- en restaurantarrangementen de belangrijkste redenen om lid te zijn’, zegt Peter Paul. ‘Je krijgt een compleet pakket, je hoeft nergens aan te denken en je krijgt de arrangementen ook nog eens voor een voordelige prijs. Wij genieten van de combinatie van een prachtig hotel en een exquis restaurant, en dat was ook dit keer weer het geval.’