Terug naar Kopers vertellen het Alex Hoeksma ‘Sonnora was fantastisch, spectaculair en smaakvol’ Alex Hoeksma en zijn vriendin Annemiek van Diepen zijn culinaire fijnproevers. Elk jaar gaat het stel een bijzonder weekendje weg waarbij gastronomisch genot centraal staat. Zo hebben ze nagenoeg alle culinaire arrangementen van Privileges al eens ervaren, maar op hun lijst ontbrak een bezoek aan het in de Eifel gesitueerde Waldhotel Sonnora en het gelijknamige driesterrenrestaurant. Vandaar dat Alex het driedaagse arrangement mijnde, zodat het stel het Duitse boetiekhotel en het Sonnora-restaurant met een bezoek kon vereren. ‘Het was wederom genieten’, vat Alex het weekend samen. Hoofdmoot van de trip was uiteraard het meergangendiner van het hoogst haalbare sterrenniveau. ‘Fantastisch, klassiek, spectaculaire sausen, smaakvol en een geweldige wijn-spijscombinatie’, omschrijft Alex de culinaire beleving. ‘Nu ik dit zo benoem, loopt het water me nog in de mond. Alle gerechten waren fantastisch, dus het is moeilijk om te zeggen wat er bovenuit stak. De Bretonse kreeft vonden we geweldig, op de voet gevolg door de langoustines. Ook het hoofdgerecht, reerug met een heel rijke saus, was bijzonder lekker. En de wijnen die bij de gerechten werden geserveerd, hoofdzakelijk uit Duitsland, waren zeer passend.’ Wat Alex verder opviel was de sfeer in het restaurant. ‘Die was heel informeel. We hebben in het verleden vaker in Duitse toprestaurants gedineerd, Vendôme bijvoorbeeld, en daar is de sfeer formeler. We weten dat je je correct moet kleden, en dat hadden we ook gedaan. Maar ik had geen stropdas om en kon heel gemoedelijk contact hebben met andere gasten. De sfeer was dus relaxed, er zat geen kouwe kak-publiek. En dat vonden we een positieve beleving.’ Ict-ondernemer Alex (57) en business consultant Annemiek (60) wonen in Lopik en zijn beiden lid van Privileges, Alex 23 jaar en Annemiek acht jaar. ‘Onze focus ligt op de Leisure-arrangementen’, zegt Alex. ‘Door het lidmaatschap kom je op plekken waar je zelf niet snel aan denkt. En met het voordeel dat je kunt behalen op de Veilingen, worden de trips betaalbaar voor ons. Dit Sonnora-arrangement bijvoorbeeld heb ik met 377 euro voordeel gemijnd. Maar belangrijker: we hebben weer heel fijne dagen gehad. Het diner was buitengewoon, het hotel en ontbijt uitstekend, de omgeving heel mooi en bij de wijnboer die we hebben bezocht, hebben we heerlijke Rieslings geproefd. Zoals ik al zei, het was wederom genieten.’
‘Sonnora was fantastisch, spectaculair en smaakvol’ Alex Hoeksma en zijn vriendin Annemiek van Diepen zijn culinaire fijnproevers. Elk jaar gaat het stel een bijzonder weekendje weg waarbij gastronomisch genot centraal staat. Zo hebben ze nagenoeg alle culinaire arrangementen van Privileges al eens ervaren, maar op hun lijst ontbrak een bezoek aan het in de Eifel gesitueerde Waldhotel Sonnora en het gelijknamige driesterrenrestaurant. Vandaar dat Alex het driedaagse arrangement mijnde, zodat het stel het Duitse boetiekhotel en het Sonnora-restaurant met een bezoek kon vereren. ‘Het was wederom genieten’, vat Alex het weekend samen. Hoofdmoot van de trip was uiteraard het meergangendiner van het hoogst haalbare sterrenniveau. ‘Fantastisch, klassiek, spectaculaire sausen, smaakvol en een geweldige wijn-spijscombinatie’, omschrijft Alex de culinaire beleving. ‘Nu ik dit zo benoem, loopt het water me nog in de mond. Alle gerechten waren fantastisch, dus het is moeilijk om te zeggen wat er bovenuit stak. De Bretonse kreeft vonden we geweldig, op de voet gevolg door de langoustines. Ook het hoofdgerecht, reerug met een heel rijke saus, was bijzonder lekker. En de wijnen die bij de gerechten werden geserveerd, hoofdzakelijk uit Duitsland, waren zeer passend.’ Wat Alex verder opviel was de sfeer in het restaurant. ‘Die was heel informeel. We hebben in het verleden vaker in Duitse toprestaurants gedineerd, Vendôme bijvoorbeeld, en daar is de sfeer formeler. We weten dat je je correct moet kleden, en dat hadden we ook gedaan. Maar ik had geen stropdas om en kon heel gemoedelijk contact hebben met andere gasten. De sfeer was dus relaxed, er zat geen kouwe kak-publiek. En dat vonden we een positieve beleving.’ Ict-ondernemer Alex (57) en business consultant Annemiek (60) wonen in Lopik en zijn beiden lid van Privileges, Alex 23 jaar en Annemiek acht jaar. ‘Onze focus ligt op de Leisure-arrangementen’, zegt Alex. ‘Door het lidmaatschap kom je op plekken waar je zelf niet snel aan denkt. En met het voordeel dat je kunt behalen op de Veilingen, worden de trips betaalbaar voor ons. Dit Sonnora-arrangement bijvoorbeeld heb ik met 377 euro voordeel gemijnd. Maar belangrijker: we hebben weer heel fijne dagen gehad. Het diner was buitengewoon, het hotel en ontbijt uitstekend, de omgeving heel mooi en bij de wijnboer die we hebben bezocht, hebben we heerlijke Rieslings geproefd. Zoals ik al zei, het was wederom genieten.’
Alex Hoeksma en zijn vriendin Annemiek van Diepen zijn culinaire fijnproevers. Elk jaar gaat het stel een bijzonder weekendje weg waarbij gastronomisch genot centraal staat. Zo hebben ze nagenoeg alle culinaire arrangementen van Privileges al eens ervaren, maar op hun lijst ontbrak een bezoek aan het in de Eifel gesitueerde Waldhotel Sonnora en het gelijknamige driesterrenrestaurant. Vandaar dat Alex het driedaagse arrangement mijnde, zodat het stel het Duitse boetiekhotel en het Sonnora-restaurant met een bezoek kon vereren. ‘Het was wederom genieten’, vat Alex het weekend samen. Hoofdmoot van de trip was uiteraard het meergangendiner van het hoogst haalbare sterrenniveau. ‘Fantastisch, klassiek, spectaculaire sausen, smaakvol en een geweldige wijn-spijscombinatie’, omschrijft Alex de culinaire beleving. ‘Nu ik dit zo benoem, loopt het water me nog in de mond. Alle gerechten waren fantastisch, dus het is moeilijk om te zeggen wat er bovenuit stak. De Bretonse kreeft vonden we geweldig, op de voet gevolg door de langoustines. Ook het hoofdgerecht, reerug met een heel rijke saus, was bijzonder lekker. En de wijnen die bij de gerechten werden geserveerd, hoofdzakelijk uit Duitsland, waren zeer passend.’ Wat Alex verder opviel was de sfeer in het restaurant. ‘Die was heel informeel. We hebben in het verleden vaker in Duitse toprestaurants gedineerd, Vendôme bijvoorbeeld, en daar is de sfeer formeler. We weten dat je je correct moet kleden, en dat hadden we ook gedaan. Maar ik had geen stropdas om en kon heel gemoedelijk contact hebben met andere gasten. De sfeer was dus relaxed, er zat geen kouwe kak-publiek. En dat vonden we een positieve beleving.’ Ict-ondernemer Alex (57) en business consultant Annemiek (60) wonen in Lopik en zijn beiden lid van Privileges, Alex 23 jaar en Annemiek acht jaar. ‘Onze focus ligt op de Leisure-arrangementen’, zegt Alex. ‘Door het lidmaatschap kom je op plekken waar je zelf niet snel aan denkt. En met het voordeel dat je kunt behalen op de Veilingen, worden de trips betaalbaar voor ons. Dit Sonnora-arrangement bijvoorbeeld heb ik met 377 euro voordeel gemijnd. Maar belangrijker: we hebben weer heel fijne dagen gehad. Het diner was buitengewoon, het hotel en ontbijt uitstekend, de omgeving heel mooi en bij de wijnboer die we hebben bezocht, hebben we heerlijke Rieslings geproefd. Zoals ik al zei, het was wederom genieten.’
Alex Hoeksma en zijn vriendin Annemiek van Diepen zijn culinaire fijnproevers. Elk jaar gaat het stel een bijzonder weekendje weg waarbij gastronomisch genot centraal staat. Zo hebben ze nagenoeg alle culinaire arrangementen van Privileges al eens ervaren, maar op hun lijst ontbrak een bezoek aan het in de Eifel gesitueerde Waldhotel Sonnora en het gelijknamige driesterrenrestaurant. Vandaar dat Alex het driedaagse arrangement mijnde, zodat het stel het Duitse boetiekhotel en het Sonnora-restaurant met een bezoek kon vereren. ‘Het was wederom genieten’, vat Alex het weekend samen. Hoofdmoot van de trip was uiteraard het meergangendiner van het hoogst haalbare sterrenniveau. ‘Fantastisch, klassiek, spectaculaire sausen, smaakvol en een geweldige wijn-spijscombinatie’, omschrijft Alex de culinaire beleving. ‘Nu ik dit zo benoem, loopt het water me nog in de mond. Alle gerechten waren fantastisch, dus het is moeilijk om te zeggen wat er bovenuit stak. De Bretonse kreeft vonden we geweldig, op de voet gevolg door de langoustines. Ook het hoofdgerecht, reerug met een heel rijke saus, was bijzonder lekker. En de wijnen die bij de gerechten werden geserveerd, hoofdzakelijk uit Duitsland, waren zeer passend.’ Wat Alex verder opviel was de sfeer in het restaurant. ‘Die was heel informeel. We hebben in het verleden vaker in Duitse toprestaurants gedineerd, Vendôme bijvoorbeeld, en daar is de sfeer formeler. We weten dat je je correct moet kleden, en dat hadden we ook gedaan. Maar ik had geen stropdas om en kon heel gemoedelijk contact hebben met andere gasten. De sfeer was dus relaxed, er zat geen kouwe kak-publiek. En dat vonden we een positieve beleving.’ Ict-ondernemer Alex (57) en business consultant Annemiek (60) wonen in Lopik en zijn beiden lid van Privileges, Alex 23 jaar en Annemiek acht jaar. ‘Onze focus ligt op de Leisure-arrangementen’, zegt Alex. ‘Door het lidmaatschap kom je op plekken waar je zelf niet snel aan denkt. En met het voordeel dat je kunt behalen op de Veilingen, worden de trips betaalbaar voor ons. Dit Sonnora-arrangement bijvoorbeeld heb ik met 377 euro voordeel gemijnd. Maar belangrijker: we hebben weer heel fijne dagen gehad. Het diner was buitengewoon, het hotel en ontbijt uitstekend, de omgeving heel mooi en bij de wijnboer die we hebben bezocht, hebben we heerlijke Rieslings geproefd. Zoals ik al zei, het was wederom genieten.’