Terug naar Kopers vertellen het Geraldine Voost ‘Het is leuk om jezelf in de watten te laten leggen’ Geraldine Voost en haar man Roy trapten hun vakantie in stijl af. Het echtpaar uit het Gelderse Lochem reisde af naar Giethoorn voor een diner in sterrenrestaurant De Lindenhof en een overnachting in een luxe suite. ‘Het was voor ons het begin van de vakantie. Daarna hebben we nog allemaal andere leuke uitstapjes gemaakt’, zegt Geraldine. ‘De Lindenhof was geweldig, het diner was hartstikke goed.’De 55-jarige Geraldine was niet voor het eerst in Giethoorn. ‘Maar het is wel heel lang geleden dat ik er voor het laatst ben geweest. Dus we hebben eerst een goede wandeling door het dorp gemaakt’, vertelt Geraldine. ‘En voordat we aan tafel gingen, hebben we nog even wat gedronken in de tuin van De Lindenhof.’Vervolgens was het tijd voor het klapstuk van het arrangement, het achtgangendiner in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van chef-kok Martin Kruithof (op de linker foto). ‘We begonnen met amuses en daarna een aantal heerlijke voorgerechten', vertelt Geraldine. 'Het hoofdgerecht was eend, één van mijn favoriete gerechten. We hebben heerlijk gedineerd, de borden waren mooi opgemaakt en de geserveerde wijnen waren voortreffelijk. Mijn man drinkt geen alcohol, dus hij kreeg wat bijzondere non-alcoholische drankjes. Het was helemaal af.’ In een prachtige kamer van het bijbehorende De Lindenhof-hotel konden Geraldine en Roy bijkomen van de culinaire avond. ‘We hadden een heel mooie, ruime suite. We hebben er heerlijk geslapen. De volgende ochtend kregen we een tiengangenontbijt dat uit allerlei bijzondere, lekkere gerechten bestond. Bijvoorbeeld flensjes met kersen. We waren daarna zo voldaan, dat we die dag niet meer hebben gegeten’, zegt Geraldine met een lach.Geraldine is Learning & Development Manager bij een bedrijf. Ze viert dit jaar haar Privileges-jubileum. ‘Ik ben al tien jaar lid en ga op de Veilingen bijna altijd voor de arrangementen’, zegt ze. Het was haar gelukt om het arrangement naar De Lindenhof te mijnen met 234 euro voordeel. ‘Het is leuk om jezelf in de watten te laten leggen. We hebben echt fantastisch gegeten, sliepen in een leuk hotel en hebben genoten van de omgeving.’
‘Het is leuk om jezelf in de watten te laten leggen’ Geraldine Voost en haar man Roy trapten hun vakantie in stijl af. Het echtpaar uit het Gelderse Lochem reisde af naar Giethoorn voor een diner in sterrenrestaurant De Lindenhof en een overnachting in een luxe suite. ‘Het was voor ons het begin van de vakantie. Daarna hebben we nog allemaal andere leuke uitstapjes gemaakt’, zegt Geraldine. ‘De Lindenhof was geweldig, het diner was hartstikke goed.’De 55-jarige Geraldine was niet voor het eerst in Giethoorn. ‘Maar het is wel heel lang geleden dat ik er voor het laatst ben geweest. Dus we hebben eerst een goede wandeling door het dorp gemaakt’, vertelt Geraldine. ‘En voordat we aan tafel gingen, hebben we nog even wat gedronken in de tuin van De Lindenhof.’Vervolgens was het tijd voor het klapstuk van het arrangement, het achtgangendiner in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van chef-kok Martin Kruithof (op de linker foto). ‘We begonnen met amuses en daarna een aantal heerlijke voorgerechten', vertelt Geraldine. 'Het hoofdgerecht was eend, één van mijn favoriete gerechten. We hebben heerlijk gedineerd, de borden waren mooi opgemaakt en de geserveerde wijnen waren voortreffelijk. Mijn man drinkt geen alcohol, dus hij kreeg wat bijzondere non-alcoholische drankjes. Het was helemaal af.’ In een prachtige kamer van het bijbehorende De Lindenhof-hotel konden Geraldine en Roy bijkomen van de culinaire avond. ‘We hadden een heel mooie, ruime suite. We hebben er heerlijk geslapen. De volgende ochtend kregen we een tiengangenontbijt dat uit allerlei bijzondere, lekkere gerechten bestond. Bijvoorbeeld flensjes met kersen. We waren daarna zo voldaan, dat we die dag niet meer hebben gegeten’, zegt Geraldine met een lach.Geraldine is Learning & Development Manager bij een bedrijf. Ze viert dit jaar haar Privileges-jubileum. ‘Ik ben al tien jaar lid en ga op de Veilingen bijna altijd voor de arrangementen’, zegt ze. Het was haar gelukt om het arrangement naar De Lindenhof te mijnen met 234 euro voordeel. ‘Het is leuk om jezelf in de watten te laten leggen. We hebben echt fantastisch gegeten, sliepen in een leuk hotel en hebben genoten van de omgeving.’
Geraldine Voost en haar man Roy trapten hun vakantie in stijl af. Het echtpaar uit het Gelderse Lochem reisde af naar Giethoorn voor een diner in sterrenrestaurant De Lindenhof en een overnachting in een luxe suite. ‘Het was voor ons het begin van de vakantie. Daarna hebben we nog allemaal andere leuke uitstapjes gemaakt’, zegt Geraldine. ‘De Lindenhof was geweldig, het diner was hartstikke goed.’De 55-jarige Geraldine was niet voor het eerst in Giethoorn. ‘Maar het is wel heel lang geleden dat ik er voor het laatst ben geweest. Dus we hebben eerst een goede wandeling door het dorp gemaakt’, vertelt Geraldine. ‘En voordat we aan tafel gingen, hebben we nog even wat gedronken in de tuin van De Lindenhof.’Vervolgens was het tijd voor het klapstuk van het arrangement, het achtgangendiner in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van chef-kok Martin Kruithof (op de linker foto). ‘We begonnen met amuses en daarna een aantal heerlijke voorgerechten', vertelt Geraldine. 'Het hoofdgerecht was eend, één van mijn favoriete gerechten. We hebben heerlijk gedineerd, de borden waren mooi opgemaakt en de geserveerde wijnen waren voortreffelijk. Mijn man drinkt geen alcohol, dus hij kreeg wat bijzondere non-alcoholische drankjes. Het was helemaal af.’ In een prachtige kamer van het bijbehorende De Lindenhof-hotel konden Geraldine en Roy bijkomen van de culinaire avond. ‘We hadden een heel mooie, ruime suite. We hebben er heerlijk geslapen. De volgende ochtend kregen we een tiengangenontbijt dat uit allerlei bijzondere, lekkere gerechten bestond. Bijvoorbeeld flensjes met kersen. We waren daarna zo voldaan, dat we die dag niet meer hebben gegeten’, zegt Geraldine met een lach.Geraldine is Learning & Development Manager bij een bedrijf. Ze viert dit jaar haar Privileges-jubileum. ‘Ik ben al tien jaar lid en ga op de Veilingen bijna altijd voor de arrangementen’, zegt ze. Het was haar gelukt om het arrangement naar De Lindenhof te mijnen met 234 euro voordeel. ‘Het is leuk om jezelf in de watten te laten leggen. We hebben echt fantastisch gegeten, sliepen in een leuk hotel en hebben genoten van de omgeving.’
Geraldine Voost en haar man Roy trapten hun vakantie in stijl af. Het echtpaar uit het Gelderse Lochem reisde af naar Giethoorn voor een diner in sterrenrestaurant De Lindenhof en een overnachting in een luxe suite. ‘Het was voor ons het begin van de vakantie. Daarna hebben we nog allemaal andere leuke uitstapjes gemaakt’, zegt Geraldine. ‘De Lindenhof was geweldig, het diner was hartstikke goed.’De 55-jarige Geraldine was niet voor het eerst in Giethoorn. ‘Maar het is wel heel lang geleden dat ik er voor het laatst ben geweest. Dus we hebben eerst een goede wandeling door het dorp gemaakt’, vertelt Geraldine. ‘En voordat we aan tafel gingen, hebben we nog even wat gedronken in de tuin van De Lindenhof.’Vervolgens was het tijd voor het klapstuk van het arrangement, het achtgangendiner in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant van chef-kok Martin Kruithof (op de linker foto). ‘We begonnen met amuses en daarna een aantal heerlijke voorgerechten', vertelt Geraldine. 'Het hoofdgerecht was eend, één van mijn favoriete gerechten. We hebben heerlijk gedineerd, de borden waren mooi opgemaakt en de geserveerde wijnen waren voortreffelijk. Mijn man drinkt geen alcohol, dus hij kreeg wat bijzondere non-alcoholische drankjes. Het was helemaal af.’ In een prachtige kamer van het bijbehorende De Lindenhof-hotel konden Geraldine en Roy bijkomen van de culinaire avond. ‘We hadden een heel mooie, ruime suite. We hebben er heerlijk geslapen. De volgende ochtend kregen we een tiengangenontbijt dat uit allerlei bijzondere, lekkere gerechten bestond. Bijvoorbeeld flensjes met kersen. We waren daarna zo voldaan, dat we die dag niet meer hebben gegeten’, zegt Geraldine met een lach.Geraldine is Learning & Development Manager bij een bedrijf. Ze viert dit jaar haar Privileges-jubileum. ‘Ik ben al tien jaar lid en ga op de Veilingen bijna altijd voor de arrangementen’, zegt ze. Het was haar gelukt om het arrangement naar De Lindenhof te mijnen met 234 euro voordeel. ‘Het is leuk om jezelf in de watten te laten leggen. We hebben echt fantastisch gegeten, sliepen in een leuk hotel en hebben genoten van de omgeving.’