Terug naar Kopers vertellen het Janien Jonker ‘Grandioos eten, prachtige plek, gemoedelijke sfeer’ Voor de derde keer in de ruim zeven jaar dat Janien Jonker lid is van Privileges, mijnde ze het culinaire arrangement naar tweesterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn. ‘Het eten is grandioos, de plek is prachtig mooi en de sfeer is bijzonder gemoedelijk. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik nu al drie keer dit arrangement heb gemijnd. En ik sluit niet uit dat ik het volgend jaar weer ga mijnen, want het was wederom een heerlijk genietweekend.’ ‘Chef-kok Martin Kruithof herkent ons inmiddels’, vervolgt Janien. ‘”He hallo, zijn jullie er weer”, begroette hij ons. We mogen ook altijd even in de keuken komen kijken en hij vertelt ons dan waar hij mee bezig is. En dat bedoel ik met die gemoedelijke sfeer. Het is een absolute topkok, maar hij is zo lekker gewoon. En dat maakt De Lindenhof zo bijzonder voor mijn man Richard en voor mij.’ ‘De opvallendste gerechten waar we dit keer mee werden verrast, was de gang met ree en een gerecht met rivierkreeft’, vertelt Janien. ‘En de wijnen die werden geserveerd, sloten allemaal naadloos aan op de gerechten. Vervolgens wandel je na afloop van het diner naar je suite en word je de volgende ochtend onthaald op het inmiddels beroemde tiengangenontbijt. Net als aan het diner wordt ook aan het ontbijt heel veel aandacht en liefde besteed. Dat proef je ervan af.’ Janien (47) woont samen met Richard in Haaksbergen en werkt als gemeenteambtenaar in het sociale domein. Het Privileges-lidmaatschap gebruikt Janien vooral voor de Leisure-arrangementen die op de Veilingen worden aangeboden. ‘Het zijn allemaal bijzondere uitjes die je zelf niet zo snel organiseert. Ze zijn altijd helemaal af, je krijgt een all in-pakket. Aan alles is gedacht en je wordt lekker in de watten gelegd. En dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Want ook dit arrangement heb ik met 224 euro voordeel kunnen mijnen.’
‘Grandioos eten, prachtige plek, gemoedelijke sfeer’ Voor de derde keer in de ruim zeven jaar dat Janien Jonker lid is van Privileges, mijnde ze het culinaire arrangement naar tweesterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn. ‘Het eten is grandioos, de plek is prachtig mooi en de sfeer is bijzonder gemoedelijk. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik nu al drie keer dit arrangement heb gemijnd. En ik sluit niet uit dat ik het volgend jaar weer ga mijnen, want het was wederom een heerlijk genietweekend.’ ‘Chef-kok Martin Kruithof herkent ons inmiddels’, vervolgt Janien. ‘”He hallo, zijn jullie er weer”, begroette hij ons. We mogen ook altijd even in de keuken komen kijken en hij vertelt ons dan waar hij mee bezig is. En dat bedoel ik met die gemoedelijke sfeer. Het is een absolute topkok, maar hij is zo lekker gewoon. En dat maakt De Lindenhof zo bijzonder voor mijn man Richard en voor mij.’ ‘De opvallendste gerechten waar we dit keer mee werden verrast, was de gang met ree en een gerecht met rivierkreeft’, vertelt Janien. ‘En de wijnen die werden geserveerd, sloten allemaal naadloos aan op de gerechten. Vervolgens wandel je na afloop van het diner naar je suite en word je de volgende ochtend onthaald op het inmiddels beroemde tiengangenontbijt. Net als aan het diner wordt ook aan het ontbijt heel veel aandacht en liefde besteed. Dat proef je ervan af.’ Janien (47) woont samen met Richard in Haaksbergen en werkt als gemeenteambtenaar in het sociale domein. Het Privileges-lidmaatschap gebruikt Janien vooral voor de Leisure-arrangementen die op de Veilingen worden aangeboden. ‘Het zijn allemaal bijzondere uitjes die je zelf niet zo snel organiseert. Ze zijn altijd helemaal af, je krijgt een all in-pakket. Aan alles is gedacht en je wordt lekker in de watten gelegd. En dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Want ook dit arrangement heb ik met 224 euro voordeel kunnen mijnen.’
Voor de derde keer in de ruim zeven jaar dat Janien Jonker lid is van Privileges, mijnde ze het culinaire arrangement naar tweesterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn. ‘Het eten is grandioos, de plek is prachtig mooi en de sfeer is bijzonder gemoedelijk. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik nu al drie keer dit arrangement heb gemijnd. En ik sluit niet uit dat ik het volgend jaar weer ga mijnen, want het was wederom een heerlijk genietweekend.’ ‘Chef-kok Martin Kruithof herkent ons inmiddels’, vervolgt Janien. ‘”He hallo, zijn jullie er weer”, begroette hij ons. We mogen ook altijd even in de keuken komen kijken en hij vertelt ons dan waar hij mee bezig is. En dat bedoel ik met die gemoedelijke sfeer. Het is een absolute topkok, maar hij is zo lekker gewoon. En dat maakt De Lindenhof zo bijzonder voor mijn man Richard en voor mij.’ ‘De opvallendste gerechten waar we dit keer mee werden verrast, was de gang met ree en een gerecht met rivierkreeft’, vertelt Janien. ‘En de wijnen die werden geserveerd, sloten allemaal naadloos aan op de gerechten. Vervolgens wandel je na afloop van het diner naar je suite en word je de volgende ochtend onthaald op het inmiddels beroemde tiengangenontbijt. Net als aan het diner wordt ook aan het ontbijt heel veel aandacht en liefde besteed. Dat proef je ervan af.’ Janien (47) woont samen met Richard in Haaksbergen en werkt als gemeenteambtenaar in het sociale domein. Het Privileges-lidmaatschap gebruikt Janien vooral voor de Leisure-arrangementen die op de Veilingen worden aangeboden. ‘Het zijn allemaal bijzondere uitjes die je zelf niet zo snel organiseert. Ze zijn altijd helemaal af, je krijgt een all in-pakket. Aan alles is gedacht en je wordt lekker in de watten gelegd. En dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Want ook dit arrangement heb ik met 224 euro voordeel kunnen mijnen.’
Voor de derde keer in de ruim zeven jaar dat Janien Jonker lid is van Privileges, mijnde ze het culinaire arrangement naar tweesterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn. ‘Het eten is grandioos, de plek is prachtig mooi en de sfeer is bijzonder gemoedelijk. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik nu al drie keer dit arrangement heb gemijnd. En ik sluit niet uit dat ik het volgend jaar weer ga mijnen, want het was wederom een heerlijk genietweekend.’ ‘Chef-kok Martin Kruithof herkent ons inmiddels’, vervolgt Janien. ‘”He hallo, zijn jullie er weer”, begroette hij ons. We mogen ook altijd even in de keuken komen kijken en hij vertelt ons dan waar hij mee bezig is. En dat bedoel ik met die gemoedelijke sfeer. Het is een absolute topkok, maar hij is zo lekker gewoon. En dat maakt De Lindenhof zo bijzonder voor mijn man Richard en voor mij.’ ‘De opvallendste gerechten waar we dit keer mee werden verrast, was de gang met ree en een gerecht met rivierkreeft’, vertelt Janien. ‘En de wijnen die werden geserveerd, sloten allemaal naadloos aan op de gerechten. Vervolgens wandel je na afloop van het diner naar je suite en word je de volgende ochtend onthaald op het inmiddels beroemde tiengangenontbijt. Net als aan het diner wordt ook aan het ontbijt heel veel aandacht en liefde besteed. Dat proef je ervan af.’ Janien (47) woont samen met Richard in Haaksbergen en werkt als gemeenteambtenaar in het sociale domein. Het Privileges-lidmaatschap gebruikt Janien vooral voor de Leisure-arrangementen die op de Veilingen worden aangeboden. ‘Het zijn allemaal bijzondere uitjes die je zelf niet zo snel organiseert. Ze zijn altijd helemaal af, je krijgt een all in-pakket. Aan alles is gedacht en je wordt lekker in de watten gelegd. En dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Want ook dit arrangement heb ik met 224 euro voordeel kunnen mijnen.’